Antena 3 CNN Timp liber Film Presupusa iubită a preşedintelui Hollande, NOMINALIZATĂ la premiile Cesar 2014

Presupusa iubită a preşedintelui Hollande, NOMINALIZATĂ la premiile Cesar 2014

Presupusa iubită a preşedintelui Hollande, NOMINALIZATĂ la premiile Cesar 2014
Sursa foto: Foto: senepeople.com
01 Feb 2014   •   13:21
Julie Gayet, presupusa iubită a preşedintelui francez François Hollande, a fost nominalizată, vineri, la premiile César 2014, la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", informează Huffington Post, conform Mediafax.
Actriţa franceză a fost nominalizată pentru rolul interpretat în "Quai d'Orsay", un film regizat de Bertrand Tavernier, în care o interpretează pe Valérie Dumontheil, consilierul pe probleme africane al ministrului de Externe francez.
Nominalizările la premiile César 2014, considerate echivalentul francez al premiilor Oscar, au fost anunţate de Alain Terzian.
La categoria ei, Julie Gayet va concura cu Géraldine Pailhas, Adele Haenel, Françoise Fabian şi Marisa Borini - care este mama Carlei Bruni.
Julie Gayet a câştigat premiul Romy-Schneider şi cel pentru cea mai bună actriţă europeană la Festivalul de Film de la Bruxelles, în 1997, pentru rolul din filmul "Sélect Hôtel". În 2009, a fost desemnată cea mai bună actriţă la Festivalul Internaţional de Film de la Tokyo pentru rolul din pelicula "8 fois debout".
Organizatorii galei vor aduce şi două omagii speciale în timpul evenimentului: lui Patrice Chéreau, decedat pe 7 octombrie 2013, şi lui Henri Langlois, fondatorul Cinematecii franceze.
Cécile de France va fi gazda principală a galei premiilor César 2014, iar ediţia din acest an va fi prezidată de François Cluzet.
Cea de-a 39-a gală de decernare a premiilor César va avea loc pe 28 februarie, la Théâtre du Châtelet din Paris, şi va fi difuzată în direct de postul Canal+.
 

×
Subiecte în articol: nominalizare francois hollande consilier
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close