Antena 3 CNN Timp liber Muzică Cred în El - un proiect de suflet, despre sacrificiu și minuni, al colegului nostru Iusti Fudulu - VIDEO

Cred în El - un proiect de suflet, despre sacrificiu și minuni, al colegului nostru Iusti Fudulu - VIDEO

Cred în El - un proiect de suflet, despre sacrificiu și minuni, al colegului nostru Iusti Fudulu - VIDEO
06 Apr 2018   •   23:26

Colegul nostru Iusti Fudulu, on-air promo manager la Antena 3, a lansat un proiect de suflet, prin intermediul canalului său de Youtube.

Un crez, care în această săptămână la finalul căreia ne bucurăm de Învierea Domnului, vine să întărească importanța sacrificiului, dar și a minunii de acum aproape 2.000 de ani.

Iusti a fost pus la grea încercare, după ce aproape și-a pierdut vocea. „Nu am mai cântat de 8 ani. Am abandonat pur și simplu. La începutul anului trecut aproape că îmi pierdusem vocea vorbită, iar de cântat cu ceva timp înainte. Făceam un efort enorm să vorbesc. Asta m-a afectat extrem mult iar prima mea teamă a fost că nu voi mai putea cânta niciodată”, ne-a povestit Iusti.

A ajuns pe mâna a doi doctori excepționali. „Mai întâi la doamna doctor ORL Silvia Samoilă, iar apoi la doctor foniatru Gabriela Duțescu, care a început imediat să mă repare. Atunci am făcut o înțelegere cu Divinitatea. Am promis că voi cânta iarăși dacă îmi voi recăpăta vocea. În urmă cu 3 săptămâni mi-am adus aminte de promisiunea pe care am făcut-o și, pentru că se apropia sarbatoarea Paștelui, acest gând nu mi-a dat pace. Făcusem un 'deal' cu EL, iar El își respectase promisiunea. Am înțeles că acum era rândul meu”, a declarat Iusti Fudulu.

Însă poate cel mai important mesaj de reținut din povestea lui Iusti este acela că pentru el, piesa „Cred în El”, „nu e o piesă muzicală, nici un act artistic. E un statement: Da, eu cred!”.

Să credem în Dumnezeul Tată, în Dumnezeu Iisus, în sacrificiul Crucii și să fim siguri că, atunci când ne rătăcim, El ne găsește - sunt mesaje regăsite în versurile melodiei.

Un prilej oportun să cântăm împreună despre dragostea Sa.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Dumnezeu
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close