Antena 3 CNN Timp liber Muzică Gafa uriașă făcută de Ed Sheeran la întâlnirea cu Prințul Charles. Toată lumea i-a criticat gestul (FOTO, VIDEO)

Gafa uriașă făcută de Ed Sheeran la întâlnirea cu Prințul Charles. Toată lumea i-a criticat gestul (FOTO, VIDEO)

Gafa uriașă făcută de Ed Sheeran la întâlnirea cu Prințul Charles. Toată lumea i-a criticat gestul (FOTO, VIDEO)
Sursa foto: foto: Facebook
12 Dec 2017   •   21:31

Ed Sheeran a fost subiectul unor discuții controversate provocate de gestul său față de Prințul Charles. Artistul a fost decorat de către Prinț cu medalia Member of the Most Excellent Order of the British Empire, însă momentul nu a fost scutit de discuții. 

Se pare că Ed Sheeran a încălcat protocolul regal punând mâna pe brațul prințului, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a și moștenitorul tronului, atunci când și-a ridicat decorația, la Palatul Buckingham. 

În fotografia care a ajuns peste tot pe internet se poate observa cum artistul îi strânge antebrațul prințului, în condițiile în care regulile regale interzic orice contact fizic cu vreun membru al familiei, potrivit VanityFair

În ciuda gestului extrem de criticat al lui Ed Sheeran, Prințul Charles nu a părut să fie deranjat deloc de acest lucru. 

 

Ed Sheeran este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, iar piesele sale sunt în topul preferințelor oamenilor de pretutindeni. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "Give me love", "Thinking Out Loud" sau "Shape of You".

×
Subiecte în articol: ed sheeran printul Charles
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close