Antena 3 CNN Timp liber Muzică Noua mega-producţie, Disney Live! Mickey’s Music Festival, vine la Bucureşti!

Noua mega-producţie, Disney Live! Mickey’s Music Festival, vine la Bucureşti!

Noua mega-producţie, Disney Live! Mickey’s Music Festival, vine la Bucureşti!
de S.T.    |    16 Ian 2015   •   17:46

Mickey Mouse si gasca sa de prieteni, Minnie Mouse, Donald Duck si Goofy sosesc in Romania, de aceasta data in cadrul Disney Live!

Mickey’s Music Festival, un nou spectacol muzical de mega proportii la Sala Palatului. Spectatorii se vor putea bucura live de cele mai cunoscute piese de pe coloanele sonore ale blockbuster-urilor Disney precum Aladdin, Mica Sirena sau Toy Story (Disney•Pixar) reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz si country in interpretarea originala a celor mai iubite personaje Disney. Produs de Feld Entertainment si organizat de Amphitrion, Disney Live! Mickey’s Music Festival se va desfasura in perioada 22 – 26 aprilie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti si isi propune sa fie una dintre cele mai intense experiente de concert pentru intreaga familie!

“O piesa poate emotiona milioane de oameni din intreaga lume, iar Disney a fost inca de la inceput liderul acestui concept, transformand muzica in principalul ingredient al povestilor nemuritoare.” a declarat Kenneth Feld, Producatorul si CEO-ul Feld Entertainment. “In cadrul Disney Live! Mickey’s Music Festival petrecem alaturi de personajele Disney pe ritmurile incendiare ale celor mai cunoscute piese din clasamentele muzicale. Ne dorim ca toti spectatorii sa ramana cu amintiri de neuitat si sa fredoneze aceste melodii memorabile mult dupa incheierea spectacolului.”

Mickey’s Music Festival
aduce in prim plan peste 25 de personaje, vedete ale mult indragitelor super-productii Disney. Spectacolul debuteaza cu o proiectie ce prezinta agitatia din culise, care se va revarsa pe scena in timp ce Mickey Mouse isi intampina oaspetii la concertul sau. In scurt timp, participantii vor fi transportati spre o lume noua ce va abunda in ritmuri antrenante de hip hop, acrobatii spectaculoase, covoare zburatoare si transformari magice alaturi de Aladdin, Jasmine si Genie. Sub apa, publicul se va intalni cu Ariel, Sebastian si prietenii lor nautici pentru o serie de miscari pe ritmuri reggae. Familia si prietenii vor tine pasul de dans alaturi de Woody, Buzz si Jessie care le vor arata cele mai amuzante ritmuri boggie in stil... rodeo. Fiecare spectator poate deveni membru al trupei in cadrul scenelor interactive din care nu vor lipsi baloane uriase dar si personajele Disney ce vor dansa prin public alaturi de cei prezenti, intr-un concert de zile mari al celor mai iubite staruri Disney.

„Am creat un show in care spectatorii vor putea sa interactioneze cu vedetele Disney”, a spus Alana Feld, Producator si Vice Presedinte Feld Entertainment. „Fiecare moment al show-ului contine elemente de interactiune personala in care spectatorii vor intra in armonie cu personajele, vor dansa, vor rade si se vor simti nemaipomenit de bine alaturi de acestea”.

Spectacolele vor avea loc intre 22 si 26 aprilie 2015, la Sala Palatului:

Miercuri, 22 aprilie, ora 19:00
Joi, 23 aprilie, ora 19:00
Vineri, 24 aprilie, ora 19:00
Sambata, 25 aprilie, ora 11:00
Duminica, 26 aprilie, ora 11:00

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu sau online, pe www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 75 de lei.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close