Antena 3 CNN Actualitate 1 Iunie la Muzeul Național al Bucovinei. Fundația Dana Voiculescu, sprijin necondiționat copiilor care sunt în căutarea vocației

1 Iunie la Muzeul Național al Bucovinei. Fundația Dana Voiculescu, sprijin necondiționat copiilor care sunt în căutarea vocației

Sărbătoare mare de 1 Iunie, de Ziua Copilului la Muzeul Național al Bucovinei. Cel mai mare carnaval al costumelor întruchipând  flori, prințese, fluturași, marinari, pirați, dinozauri, ursuleți a adunat la un loc sute de copii.

1 Iunie la Muzeul Național al Bucovinei. Fundația Dana Voiculescu, sprijin necondiționat copiilor care sunt în căutarea vocației
de Georgiana Adam    |    01 Iun 2023   •   14:19

Pe lângă toate acestea cei mici s-au jucat în aer liber și au participat la concursuri pe diverse teme din lumea plantelor și animalelor.

La evenimentul organizat de Muzeul Național al Bucovinei la Muzeul de Științele Naturii au pus umărul și organizații care au ca scop sprijinirea copiilor care sunt în căutarea vocației.

Printre acestea, au participat la eveniment și reprezentanți ai Fundației Dana Voiculescu pentru Solidaritate cu diverse ateliere vocaționale.

Dana Voiculescu și-a afirmat și cu această ocazie credința că fiecare copil trebuie să-și găsească vocația de la o vârstă fragedă, astfel încât atunci când ajunge la vârsta luării unor decizii în ceea ce privește viitorul să știe foarte bine ce își dorește să facă în viață.

Vocația este un drum și, ca orice drum, are nevoie de pregătire, de provizii, de busolă și hartă, de prieteni, de susținere, încredere și răbdare. Poate unul dintre cele mai neglijate aspecte ale drumului este încurajarea. A afla care este vocația este doar începutul. Câți pictori, scriitori, dansatori, actori, dar și chimiști sau arheologi nu s-au pierdut pe drum din lipsă de susținere, încurajare, din cauza unei critici răutăcioase? Mulți. Tocmai de aceea, noi cei de la Fundație, ne-am propus încă de la început să abordăm astfel de proiecte, astfel încât să sprijinim cât mai mulți copii să-și caute drumul în viață. Noi nu-i descurajăm, ci îi încurajăm”, a declarat Dana, prezentă în mijlocul celor mici veniți la evenimentul organizat de Muzeul Național al Bucovinei.

An de an, Muzeul Național al Bucovinei este unul din principalele atracții de Ziua Copilului. Principalul eveniment este Carnavalul Copiilor, organizat la Muzeul de Științele Naturii, dar toate cele cinci obiective ale Muzeului Național al Bucovinei se bucură de fiecare dată de numeroși vizitatori, atât mici cât și mari.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close