Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Renaște ipoteza unui asasinat în cazul Condrea? Fost procuror, despre motivul celor 13 drumuri pe traseul Buftea-Corbeanca

100 de minute: Renaște ipoteza unui asasinat în cazul Condrea? Fost procuror, despre motivul celor 13 drumuri pe traseul Buftea-Corbeanca

100 de minute: Renaște ipoteza unui asasinat în cazul Condrea? Fost procuror, despre motivul celor 13 drumuri pe traseul Buftea-Corbeanca
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iun 2016   •   17:59

Avocatul Sergiu Andon, fost procuror, a emis o nouă ipoteză, la ”100 de minute”, cu privire la accidentul de mașină al patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Sergiu Andon și-a exprimat părerea că Dan Condrea a fost lichidat de o mână din afară, nu de serviciile sau autoritățile din România.

”Exclud participarea serviciilor românești. Trebuia lichidat, probabil de o mână din afară, și s-a fixat o întâlnire clandestină. Și asta înseamnă că înainte de orice, te asiguri și tu și celălalt că nu ești filat. Presupun că persoana, cunoscută sau nu, ori nu apărea, ori apărea cu semnalul ”nu te opri”. Și l-a plimbat așa până l-a adus ”în bătaia puștii”. Iar după ce s-a atins viteza corespunzătoare, s-a produs o bruiere de la distanță care a dus la producerea accidentului”, a spus Sergiu Anton, la Antena 3, arătând că și-a format această convingere după mai multe discuții cu specialiști în domeniu.

Sergiu Andon a comentat declarația procurorului general al României, Augustin Lazăr, referitoare la cazul Condrea, arătând că acesta ”trebuia să dea o soluție”, căci nu are suficiente elemente pentru a susține ipoteza asasinatului.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea au constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent. Astfel, medicii elimină ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close