Antena 3 CNN Actualitate 17 tractoare furate din străinătate, găsite de poliţiştii de frontieră din Botoşani

17 tractoare furate din străinătate, găsite de poliţiştii de frontieră din Botoşani

17 tractoare furate din străinătate, găsite de poliţiştii de frontieră din Botoşani
Sursa foto: Foto: home.earthlink.net
08 Apr 2012   •   16:34

17 tractoare furate din strainatate au fost găsite de poliţiştii de frontieră din judeţul Botoşani. Utilajele agricole în valoare de peste un milion de euro au fost confiscate şi urmează sa fie supuse unor expertize tehnice. O anchetă de amploare în acest caz se desfăşoară în Maramureş, unde procurorii fac cercetări pentru tăinuire, înşelăciune în formă continuată şi fals în înscrisuri oficiale.

În baza unor date deţinute, în perioada 02 - 06.04.2012, la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei a fost organizată, sub coordonarea procurorului de caz, o acţiune în vederea descoperirii mai multor utilaje şi tractoare  suspecte a fi furate din străinătate.

Astfel, lucrătorii de frontieră au identificat pe raza judeţului Botoşani 17 utilaje despre care poliţiştii de frontieră maramureşeni deţin date şi informaţii că sunt furate din străinătate.

Tractoarele şi utilajele în valoare de peste 1.200.000 euro au fost lăsate în custodia proprietarilor şi urmează a fi supuse unor expertize tehnico-ştiinţifice în vederea stabilirii seriilor reale de şasiu.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Maramureş, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi identificării tuturor persoanelor implicate.



×
Subiecte în articol: Sighetu Marmatiei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close