Antena 3 CNN Actualitate 24 de tineri au început un maraton de baschet la Sibiu

24 de tineri au început un maraton de baschet la Sibiu

24 de tineri au început un maraton de baschet la Sibiu
02 Aug 2007   •   14:25

Suporterii echipei de baschet CSU Sibiu sunt decişi să intre în Cartea Recordurilor. 24 de tineri au început joi dimineaţă un meci maraton de baschet care ar trebui sa dureze nu mai puţin de 72 de ore. Recordul pe care sibienii vor să îl stabilească este dedicat fostului component al lotului CSU Sibiu, Elemer Tordai, decedat în această vara. Ideea stabilirii recordului la jucat baschet s-a născut în urmă cu câteva luni în rândul suporterilor echipei CSU Sibiu. Cei 24 de jucători au fost atent selecţionaţi, astfel încât să nu existe probleme legate de sănătatea lor şi de condiţia fizică.

La meci este invitat şi cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu. El spune că a fost impresionat de tentativa de stabilire a acestui record de tinerii sibieni.

Meciul de baschet a început la ora 11.00. Jocul este arbitrat prin rotaţie de 10 arbitri omologaţi de Federaţia Internaţională de Baschet, iar arbitrii se vor schimba la fiecare 4 ore.

Asistenţa medicală este asigurată non-stop de medici de la Ambulanţă care şi ei se schimbă la 4 ore. Pentru ca recordul să fie omologat, cei 24 de tineri trebuie să joace baschet non-stop timp de cel puţin 72 de ore şi o secundă.

Recordul de 72 de ore a fost stabilit abia săptămâna trecută de o trupă de tineri din Coreea De Sud. Tinerii sibieni sunt încrezători în forţele lor şi spun că ar putea depăşi recordul chiar şi cu 10 ore.

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close