Antena 3 CNN Actualitate 287 de şoferi au rămas fără permis într-o singură zi pentru că nu au acordat prioritate pietonilor

287 de şoferi au rămas fără permis într-o singură zi pentru că nu au acordat prioritate pietonilor

287 de şoferi au rămas fără permis într-o singură zi pentru că nu au acordat prioritate pietonilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    08 Aug 2011   •   11:25

Poliţiştii de la Poliţia Rutieră a reţinut aproape 300 de permise într-o singură zi, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în data de 5 august, în 21 de judeţe ale ţării, informează Poliţia Română.

Acţiunea poliţiştilor s-a desfăşurat în judeţele Argeş, Bihor, Brăila, Braşov, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş şi Tulcea, fiind vizaţi şoferii care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor anagajaţi în traversare prin locurile special amenajate şi semnalizate.

În timpul acţiunii, au fost acordate 2.223 de sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute 287 de permise de conducere în vederea suspendării.

Acţiunea a fost desfăşurată de serviciile rutiere din cadrul inspectoratelor de poliţie din cele 21 de judeţe, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din Inspectoratul General al Poliţiei Române

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close