Antena 3 CNN Actualitate 3 idei de cadouri utile perfecte (P)

3 idei de cadouri utile perfecte (P)

3 idei de cadouri utile perfecte (P)
28 Dec 2018   •   15:05

Uneori poate fi complicat să găsești cadoul perfect pentru cei dragi, mai ales că ai foarte multe variante din care să alegi. Cu toate acestea, de cele mai multe ori ne dorim să oferim un cadou util care să fie folosit de către cel sau cea căreia i-l dăruim. Iată 3 idei de cadouri perfecte pentru această perioadă și foarte utile pentru cei dragi:

Genți și poșete dama de la myOwn

Cu toții știm că doamnele adoră gențile, iar o nouă geantă este întotdeauna cadoul perfect pentru orice ocazie. Poți alege din mai multe modele de genti și posete dama; iată ce îți recomandăm:

  • Pentru mama sau soacra ta poți alege o geantă de umăr comodă și încăpătoare pe care să o poată purta zi de zi. Pentru a merge la sigur, nu achiziționa o geantă într-o culoare foarte stridentă decât dacă știi că cea care o va primi preferă să poarte astfel de culori. Totuși e mult mai sigur să cumperi o geantă în culori neutre precum bej sau crem sau o geantă neagră care să poată fi inclusă în orice ținută.

  • Pentru fiica ta alege o poșetă delicată. Dacă fiica ta este adolescentă și începe să iasă în oraș cu prietenele sigur va îndrăgi o poseta dama modernă și perfectă pentru astfel de ieșiri. Poți alege formele circulare sau semicirculare și poți opta pentru culori mai îndrăznețe, în funcție de ce îi place fiicei tale să poarte. Anul acesta culorile în tendințe sunt roșul și galbenul, iar o poșetă în aceste culori va arăta superb într-o ținută tinerească compusă dintr-o rochie diafană sau din jeanși și pulover.

  • O geanta clasică de mână pentru tine. Trebuie să recunoști că gențile nu sunt niciodată destule și că dacă tot faci cumpărăturile pentru ești tentată să aduci și tu un item nou în colecție. Gențile de mână sunt perfecte de fiecare dată, acestea pot fi integrate ușor atât în ținute ceva mai speciale, cât și în ținute casual sau office. Anul acesta poți îndrăzni puțin mai mult cu unul din modelele de genti de dama de la myOwn cu imprimeu leopard.

Rucsacuri de damă myOwn – perfecte pentru ținute casual

Așa cum probabil că ai observat deja, rucsacurile de damă au invadat ținutele feminine în ultimele sezoane. Acestea sunt extrem de comode, de încăpătoare și de practice, așa că poți alege să le faci cadou în orice moment al anului.

Și pentru că pot fi purtate în special în ținute casual, dacă persoana care va primi cadoul are deja câteva modele pe care le integrează în fiecare ținută, poți alege să cumperi un rucsac ceva mai diferit pentru a încerca ceva nou. Ce zici de un rucsac de fâș extrem de încăpător și de practic, perfect pentu ieșirile în aer liber sau pentru sala de sport? Sau poate că poți îndrăzni mai mult cu un rucsac într-o culoare perfectă? Rozul s-ar potrivi perfect într-o ținută casual care nu este extrem de îndrăzneață cromatic, iar roșul este și anul acesta o culoare în tendințe.

Portofelul – un cadou util pentru orice vârstă

Fiecare persoană are un portofel pentru a-și depozita banii, cardurile și actele, așa că sigur nu vei da greș cu un portofel de la myOwn oferit cadou. Modelele de portofele dama de pe acest site sunt create din piele naturală sau ecologică de bună calitate, sunt foarte încăpătoare și foarte chic!

Portofelul este unul dintre cele mai populare cadouri pentru că este alegerea sigură și practică pentru orice tip de persoană. Mergi și tu la sigur cu unul dintre modelele de portofele dama de pe myOwn.ro!

Ți-ai făcut planul pentru cadouri? Hai pe site să comanzi modelele tale preferate de genți, portofele, rucsacuri și poșete de damă chiar de pe myOwn.ro. Nu uita să pui ceva deoparte și pentru tine! Geanta potrivită poate fi ccesoriul care îți va salva ținuta!

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close