Antena 3 CNN Actualitate Peste 50.000 de euro, furați din mașina unei familii de refugiați ucraineni, în centrul Timișoarei

Peste 50.000 de euro, furați din mașina unei familii de refugiați ucraineni, în centrul Timișoarei

O familie de ucraineni a făcut sesizare poliție, după ce oamenii au observat că le-au dispărut, din mașina parcată în centrul Timișoarei, peste 50 de mii de euro, dar și alte bunuri.

Peste 50.000 de euro, furați din mașina unei familii de refugiați ucraineni, în centrul Timișoarei
de Mia Lungu    |    24 Mar 2022   •   15:20

Proprietarul mașinii le-a declarat polițiștilor că i-au dispărut peste 50.000 de euro și alte bunuri pe care le lăsase în autoturism.

"Ucrainenii s-au gândit să nu ţină toţi banii într-un singur loc, aşa că jumătate din sumă a fost pusă în geanta copilului. Cel mic avea tot timpul geanta cu el. Doar că în acea zi, să nu mai care bagajul cu el, a zis să lase şi el geanta în maşină. Au avut ghinion. Li s-au furat toţi banii. Este ciudat că hoţii sunt încă liberi, de vreme ce tot centrul e împânzit de camere de supraveghere", a declarat o sursă, pentru Adevărul.ro.  

"La data de 21 martie a.c., la nivelul Secției 1 Urbană Timișoara a fost depusă o sesizare, cu privire la faptul că unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrase o suma de bani și mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe stradă Sfântul Ioan din Timișoara, de către persoane necunoscute", a anunțat IPJ Timiș.

A fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar polițiștii vizionează imaginile de pe camerele de supraveghere din zona centrală a orașului și încearcă să găsească hoțul și să recupereze prejudiciul.

×
Subiecte în articol: furați masina ucraineni Timisoara
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close