Antena 3 CNN Actualitate A 41-a zi de proteste. Victor Socaciu: Sunt unul dintre ciumpalacii pe care, din când în când, îi veţi vedea în piaţă

A 41-a zi de proteste. Victor Socaciu: Sunt unul dintre ciumpalacii pe care, din când în când, îi veţi vedea în piaţă

A 41-a zi de proteste. Victor Socaciu: Sunt unul dintre ciumpalacii pe care, din când în când, îi veţi vedea în piaţă
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Feb 2012   •   21:10
Cântăreţul de folk Victor Socaciu a ieşit în Piaţa Universităţii, pentru a fi alături de protestatari. Artistul a făcut un apel către colegii de scenă să fie şi ei solidari cu gestul său.

"Nu am venit în calitate de parlamentar, nici măcar în calitate de artist. Ci pur şi simplu în calitate de cetăţean al acestei ţări. Fac un apel către cei care se simt solidari cu ceea ce se întâmplă aici, şi către artişti în aceeaşi măsură, îi rog din suflet să vină aici. Ei sunt, la această oră, vocea României." a declarat artistul.

Socaciu a mărturisit că, în prima seară în care a ieşit în piaţă, s-a temut că va fi respins de protestatari. Acest lucru însă nu s-a întâmplat, cântăreţul fiind primit cu braţele deschise de cei care ieşiseră în piaţă să îşi strige nemulţumirile.

"Am fost primit cu dragoste şi respect şi de aceea sunt unul dintre ciumpalacii pe care, din când în când, îi veţi vedea printre aceşti oameni." a adăugat Socaciu.
 

 
 

×
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close