Antena 3 CNN Actualitate A câştigat 400.000 de euro la jocuri şi nu a primit nimic. Acum aşteaptă expertiza aparatului (VIDEO)

A câştigat 400.000 de euro la jocuri şi nu a primit nimic. Acum aşteaptă expertiza aparatului (VIDEO)

A câştigat 400.000 de euro la jocuri şi nu a primit nimic. Acum aşteaptă expertiza aparatului (VIDEO)
09 Mar 2010   •   21:11

Care ar putea fi culmea frustrării? Să câştigi 400.000 de euro la jocuri electronice, dar să rămâi cu buzunarul gol. Tânărul din Buzău care a păţit asta aşteaptă ca aparatul să fie expertizat, ca să vadă dacă îşi va primi sau nu banii.

Teodor Bunea este un împătimit al jocurilor de noroc. Joacă ori de câte ori are ocazia. Acum câteva zile, a trecut prin zona Bulevardului Basarabiei din Capitală şi s-a gândit să spargă nişte bani. A intrat în sala de jocuri şi a început să câştige. Prima dată 100 de lei, 200... Apoi...

?Am câştigat fabuloasa sumă de 18 miliarde 400 de milioane. Dânşii n-au vrut să îmi plătească. Eu iniţial am crezut că am câştigat 1,8 miliarde. Când mi-a făcut socoteala, 18 miliarde?, a declarat Teodor Bunea.

Bucuria avea să îi fie de scurtă durată însă. La o asemenea sumă, au apărut şi problemele cu şefii cazinoului.
?Prima dată au spus că n-au atâţia bani să-mi plătească, apoi au spus că n-are cum să dea aparatul asemenea câştig. Au venit unii, au băgat cheia în joc, au spus că trebuie să dea o eroare. N-a dat nicio eroare. Sunt camere de supraveghere care au văzut tot timpul ce am făcut. am stat în picioare şi m-am jucat?, spune Teodor Bunea.

În numai câteva minute, în cazinoul de cartier, spiritele s-au încins cam mult. Angajaţii au chemat firma de pază, tânărul şi-a chemat şi el câţiva prieteni. Apoi, au apărut şi poliţiştii, care i-au potolit pe toţi. Marţi, Teodor Bunea a depus o plângere pentru că nu si-a primit banii, în timp ce şefii cazinoului l-au reclamat pentru fraudă. Aceştia spun că omul nu avea cum să câştige corect această sumă.

Aparatul a fost sigilat şi se află acum în custodia poliţiei. Abia după expertiză specialiştii pot spune dacă s-a umblat sau nu la softul lui.

?Sunt audiate persoanele care au cunoştina cu privire la acest eveniment. Vom stabili starea de fapt, iar la final vom propune soluţia prevăzută de lege?, Christian Ciocan - purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. În România mai sunt alte patru cazuri similare. Nicunul dintre ele nu a fost soluţionat până acum.



Observator

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close