Antena 3 CNN Actualitate A fost la un pas să omoare un poliţist cu maşina, iar apoi şi-a îngrozit colegii de celulă. O doctoriţă din Focşani crede că este urmărită de OZN-uri şi fantome

A fost la un pas să omoare un poliţist cu maşina, iar apoi şi-a îngrozit colegii de celulă. O doctoriţă din Focşani crede că este urmărită de OZN-uri şi fantome

A fost la un pas să omoare un poliţist cu maşina, iar apoi şi-a îngrozit colegii de celulă. O doctoriţă din Focşani crede că este urmărită de OZN-uri şi fantome
Sursa foto: Foto: news.msn.co.nz
de S.T.    |    17 Iun 2013   •   20:11

Şoferiţa băută şi drogată, care a lovit un poliţist în Ploieşti, spune că vede OZN-uri şi mafioţi. Ea s-a lovit singură cu capul de pereţi şi de uşa celulei în care fusese încarcerată, la Câmpina.

Se pare că femeia a intrat în sevraj, aşa că responsabilii închisorii au luat decizia s-o trimită la spitalul penitenciar Jilava. Aici i-ar putea fi acordate îngrijirile necesare şi i-ar putea fi ţinute sub control crizele.

Sâmbătă noaptea, femeia, care este medic de familie în Focşani, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, l-a acroşat cu maşina pe unul dintre agenţi, apoi a fugit de la locul faptei.

Doctoriţa a condus pe contrasens pe autostradă până la Bucureşti, unde a fost oprită de barajul format de poliţişti la intrarea în Capitală.

Aventura ei nocturnă pe şosele a ajuns şi la urechile şefilor de la sănătate. Abia acum Casa de Sănătate i-a luat cei 1000 de pacienţi de care avea grijă.

×
Subiecte în articol: politist ozn mafioti fantome Campina arest Jilava
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close