Antena 3 CNN Actualitate A intrat în scara blocului și a auzit un zgomot bizar. Când s-a uitat mai bine pe jos, l-a văzut gângurind. Doamne, cine să fi făcut așa ceva?

A intrat în scara blocului și a auzit un zgomot bizar. Când s-a uitat mai bine pe jos, l-a văzut gângurind. Doamne, cine să fi făcut așa ceva?

  A intrat în scara blocului și a auzit un zgomot bizar. Când s-a uitat mai bine pe jos, l-a văzut gângurind. Doamne, cine să fi făcut așa ceva?
14 Mar 2019   •   16:47

Un bărbat care locuieşte în zona Gării, în municipiul Adjud, județul Vrancea, a găsit miercuri seara, în scara blocului său, pe jos, un copil în vârstă de an şi jumătate, băieţel, abandonat de mama lui. Lângă copil a fost găsită şi o sacoşă cu hăinuţe. Bărbatul a sunat autorităţile iar la faţa locului s-au deplasat specialiştii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului, care l-au preluat pe micuţ şi l-au dus la spital, pentru o evaluare medicală, scrie Adevărul.

Un bărbat care locuieşte în zona Gării, în municipiul Adjud, a găsit miercuri seara, în scara blocului său, pe jos, un copil în vârstă de an şi jumătate, băieţel, abandonat de mama lui. Lângă copil a fost găsită şi o sacoşă cu hăinuţe. Bărbatul a sunat autorităţile iar la faţa locului s-au deplasat specialiştii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului, care l-au preluat pe micuţ şi l-au dus la spital, pentru o evaluare medicală.

Citeste mai mult: adev.ro/pocg23

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close