x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A mers de urgență la spital după ce și-a lăsat câinele să o lingă pe față. Medicii au fost șocați când au văzut-o: “Mai aveți de trăit 30 de minute!”

de D.G.   •   14 Sep 2017   •   11:53
A mers de urgență la spital după ce și-a lăsat câinele să o lingă pe față. Medicii au fost șocați când au văzut-o: “Mai aveți de trăit 30 de minute!” 817
foto: Pixabay.com

O femeie din Marea Britanie a pățit-o grav.

A aflat pe pielea ei că să-ți lași câinii să te lingă pe față este cea mai mare greșeală pe care o poți face, scrie stiri.rol.ro.

Într-o dimineață, a observat că nu se simte prea bine. Nu a dat importanță acestui lucru, și a trecut mai departe la treaba ei. Însă pe măsură ce zilele treceau, femeia se simțea din ce în ce mai rău.

Speriată, a mers la cel mai apropiat spital, la urgență. Acolo, după o serie scurtă de investigații, medicii i-au dat o veste șocantă: “Doamnă, în 30 de minute ați putea muri!”.

Pacienta avea septicemie, iar ușor ușor organele vitale îi cedau. Din fericire, a avut noroc: medicii au acționat la timp, iar după ce au internat-o la terapie intensivă i-au administrat o serie de perfuzii și tratamente puternice.

Ulterior s-a demonstrat că femeia contactase un virus extrem de periculos de la câinii ei, cărora le permitea să o lingă pe față în fiecare zi.

sati