Antena 3 CNN Actualitate A murit cunoscutul om de afaceri Ștefan Carp

A murit cunoscutul om de afaceri Ștefan Carp

Ștefan Carp, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Vaslui și fondatorul a două branduri locale de mare succes, a murit, la vârsta de 70 de ani.

A murit cunoscutul om de afaceri Ștefan Carp
de Gabriel Dano    |    08 Feb 2021   •   16:50

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a primit vestea morții omului de afaceri cu mare tristețe. Acesta a aflat din presă de moartea bunului sãu prieten. „Dispariția acestui remarcabil om m-a luat pe nepregătite. Am fost buni prieteni, am stat pe aceeași scară de bloc în tinerețe, îi cunosc bine familia. Niște oameni cum rar întâlnesti. Îmi pare nespus de rãu cã acesta nu mai este printre noi. Îmi amintesc cã era un om de o bunãtate rară.

Am sunat de dimineatã (n.r. duminicã dimineatã) pe soția acestuia, prezentându-i omagiile familiei noastre celui ce a fost Ștefan Carp. Acum în minte îmi vin multe din clipele petrecute împreună și sincer am numai cuvinte de laudã la adresa acestui om.

Cred că a plecat împãcât în lumea celor drepți. În urmă să a lãsat o familie frumoasã, iar realizãrile sale sunt remarcabile. Dumnezeu sã-l odihneascã și condoleanțe familiei îndoliate!”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit vremeanoua.ro.

 

×
Subiecte în articol: Ștefan Carp Adrian Porumboiu
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close