Antena 3 CNN Actualitate A murit Delia Lazar. Creatoarea de modă din Prahova avea doar 42 de ani | Ultimul mesaj postat de designer

A murit Delia Lazar. Creatoarea de modă din Prahova avea doar 42 de ani | Ultimul mesaj postat de designer

A murit Delia Lazar, creatoarea de modă din Prahova, la vârsta de doar 42 de ani.

A murit Delia Lazar. Creatoarea de modă din Prahova avea doar 42 de ani | Ultimul mesaj postat de designer
Sursa foto: Facebook/ Delia Lazar
de Andreea Ştefan    |    09 Ian 2024   •   09:42

”Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate in tot ce va urma...

M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea. Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea!

Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc.

Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt.

Vă mulțumesc!”, a scris Delia Lazar într-o postare pe pagina sa de Facebook, în data de 30 decembrie 2023.

Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări dar le-am înfruntat cu curaj. Știu...

Publicată de Delia Lazar pe Vineri, 29 decembrie 2023

La sfârșitul anului trecut, creatoarea de modă Delia Lazăr a înființat Asociația Culturală Bonheur, prin intermediul căreia intenționa să-și continue activitatea și proiectele.

Delia Lazăr a fost recunoscută ca una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România, obținând numeroase premii atât în țară, cât și în afara granițelor. În 2018, i s-a acordat premiul pentru "Cea mai bună/frumoasă rochie" la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite. Ulterior, a fost invitată să facă parte din echipa de organizare a evenimentului, ocupând funcția de director artistic, după ce a fost invitată în emisiunea de succes "Reușita TV" a lui Daniel Lazăr.

Creatoarea de modă a participat și la Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion, desfășurat la Cluj-Napoca în septembrie 2022, sub egida European Fashion Council și FashionTV.

La Gala "România ești TU", trei locuitori din Prahova au fost premiați: primarul Campinei, Alin Moldoveanu, Delia Lazăr (Dahlia Couture) și Andra Manescu (II Breaza).

×
Subiecte în articol: Delia Lazar
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close