Antena 3 CNN Actualitate A murit dr. Mihai Horia Nicolae. Reputatul medic avea COVID-19

A murit dr. Mihai Horia Nicolae. Reputatul medic avea COVID-19

Cunoscutul medic ortoped constănţean Mihai Horia Nicolae, în vârstă de 68 de ani, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Acesta era medic specialist ortopedie-traumatologie, din anul 1985, la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală de la Eforie Sud. Era absolvent al Facultăţii de Medicină din Bucureşti, promoţia 1978.

A murit dr. Mihai Horia Nicolae. Reputatul medic avea COVID-19
de Gabriel Dano    |    06 Ian 2021   •   19:55

În decursul carierei profesionale, dr. Mihai Horia Nicolae a efectuat peste 10.000 de operaţii. Cel mai mult se mândrea. însă, că a realizat prima endoproteză de şold în judeţul Constanţa, în 1987, intervenţie pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud, potrivit Adevărul.

Spitalul Municipal Mangalia a postat un mesaj de condoleanţe: „Colectivul Spitalului Municipal Mangalia anunţă cu adânca tristeţe trecerea în nefiinţă a cunoscutului medic ortoped, Horia Mihai Nicolae. Dispariţia prematură a colegului nostru este un adevărat şoc pentru lumea medicală din judeţul Constanta şi mai ales pentru Ortopedia dobrogeana.

La spitalul municipal Mangalia, dl. Dr. Nicolae activa de mai mulţi ani, timp in care a făcut efectiv minuni pentru pacienţii săi. În calitate de şef al Secţiei Ortopedie-Traumatologie, era mereu la datorie, îşi trata colegii şi pacienţii, deopotrivă, cu respect şi altruism. Întreg personalul Spitalului nostru transmite condoleanţe şi regrete eterne familiei îndurerate! Odihnă veşnică în lumea celor drepţi, dragul nostru coleg!“

 

×
Subiecte în articol: dr.Mihai Horia Nicolae
Parteneri
1.000 de lei de la stat, în august. Cine poate primi banii
x close