A murit Ioan Dima. Fostul director al Direcției Agricole Vaslui a fost răpus de COVID-19

de Gabriel Dano    |    19 Feb 2021   •   17:47
A murit Ioan Dima. Fostul director al Direcției Agricole Vaslui a fost răpus de COVID-19 sursa: vremeanoua.ro

Fostul director al Direcției Agricole Vaslui Ioan Dima era internat într-un spital din București, după ce fusese diagnosticat cu Covid-19. Inițial, bărbatul a fost internat la Vaslui, iar apoi transferat la Iași. Din cauza stării grave de sănătate, medicii au decis să fie mutat la București, însă organismul său a cedat.

“Regret dispariția nașului meu de cununie. Un om de mare calitate, un profesionist cu care am colaborat peste 20 de ani. Viața ne-a rânduit să fim chiar vecini, ceea ce ne-a legat și mai mult sufletește. Acum că s-a dus la cele veșnice, tristețea m-a cuprins și amintirile comune mă năpădesc. A lăsat un gol mare în sufletul meu, al familiei mele, dar și a tuturor celor pe care i-a cunoscut. Suntem alături de familia greu încercată. Nimeni nu-l poate înlocui pe Țîcă, tată, soț și prieten bun. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat cu tristețe Corneliu Mihalache, bunul său prieten și coleg.

Ioan Dima va fi înmormântat sâmbătă, la cimitrul Eternitatea din Vaslui

Și fostul primar al comunei Drânceni, Gelu Pecheanu, este îndurerat de cumplita veste.

"Comunitatea din comuna Drânceni a rămas consternată de dispariția fulgerătoare a celui care a fost inginerul agronom, Ioan Dima, un om de o valoare morală deosebită, un foarte bun profesionist, un om care a ajutat mulți cetățeni din comuna noastră. Rar se întâlnesc oameni ca el. Să-i fie tărâna ușoară și Dumenzeu să-i ierte păcatele.

El a fost  “măritat” la noi în comună, cum sunt și eu, acesta fiind de loc din comuna Hoceni, din Șiscani. Acesta a fost rapid adoptat în comuna noastă. A cununat, a botezat și lumea de la noi îl consideră un adevărat fiu al satului. Sunt alături de familia îndoliată și Dumenzeu să-i întărească, ca să poată trece peste această despărțire" , a declarat fostul primar al comunei Drânceni, Gelu Pecheanu, pentru vremeanoua.ro.

Ioan Dima și-a început activitatea în 1974, la Rârești, la complexul de berbecuți. Ulterior, cinci ani a fost director la complexul similar de la Ivănești. Iar din 1982 a fost numit director adjunct la Direcția Agricolă Vaslui și se ocupa de zoootehnia vasluiană. În mai multe rânduri, după Revoluție, a fost mult timp director al Direcției Agricole Vaslui, în perioada guvernărilor PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close