Antena 3 CNN Actualitate A murit jurnalistul şi caricaturistul Octavian Andronic. ANDO era internat în spital de o săptămână

A murit jurnalistul şi caricaturistul Octavian Andronic. ANDO era internat în spital de o săptămână

Jurnalistul şi caricaturistul Octavian Andronic a încetat din viaţă vineri seara, după cum anunţă agenţia de ştiri înfiinţată chiar de el.

A murit jurnalistul şi caricaturistul Octavian Andronic. ANDO era internat în spital de o săptămână
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    12 Dec 2020   •   14:57

Octavian Andronic a murit bolnav de COVID, deşi, iniţial, s-a spus că a fost vorba de un atac de cord. El era internat în spital de o săptămână.

"Cu deosebită durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost Octavian Andronic, jurnalist și caricaturist de o inegalabilă valoare.

Dragă ANDO, soția Mariana, fiica Ana, cei apropiați și toți colaboratorii ce au avut onoarea să lucreze alături de tine de-a lungul deceniilor îți vor simți de-acum înainte lipsa!

Dumnezeu să te odihnească în pace!", scrie amosnews.ro.

Cine era Octavian Andronic

Octavian Andronic s-a născut la 2 mai 1946 în Sânnicolau Mare, județul Timiș și a absolvit în 1969 Facultatea de Filologie din cadrul Universității București.

A lucrat timp de 20 de ani la ziarul "Informația Bucureștiului" După Revoluția din 1989, a fondat ziarul Libertatea, al cărui redactor-șef și director a fost până în 1998.

Andronic a colaborat cu mai multe trusturi media şi, ulterior, a înfiinţat agenţia de presă Amos News.

Jurnalistul şi caricaturistul Octavian Andronic avea 74 de ani.

×
Subiecte în articol: Octavian Andronic
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close