A murit Lucian Pînzaru. Îndrăgitul actor avea doar 53 de ani

de Gabriel Dano    |    16 Feb 2021   •   17:45
A murit Lucian Pînzaru. Îndrăgitul actor avea doar 53 de ani

Lucian Pînzaru, unul dintre actorii emblematici ai Teatrului Dramatic ”Fani Tardini” din Galați, a decedat marți din cauza unei boli necruțătoare. Actorul avea doar 53 de ani,

”Teatrul din Galați este azi în doliu! Avem cu toții un puternic gust al amărăciunii, al mâhnirii care ne ștrangulează și ne amestecă gândurile, stările, sentimentele... Artistul care ne-a inspirat, Omul care ne-a dat cu generozitate din bogăția lui interioară, el, LUCIAN, ne părăsește acum, lăsându-ne cu sufletele șchioape!

Ne gândim că Lucian a trăit așa cum a vrut – și a vrut să ardă pentru meserie, să iubească teatrul și pe oamenii din el, să respecte și să onoreze fără cusur publicul care i-a răsplătit munca și talentul timp de peste 25 de ani”, au transmis reprezentanții instituției, prin intermediul paginii de Facebook.

Printre piesele în care a jucat se numără ”Tango”, ” Livada de vișini”, ”Revizorul”, ”...Escu”, ”Cerere în căsătorie”, ”Retro” și ”Pețitoarele”.

Trupul neînsuflețit al lui Lucian Pînzaru va fi depus în Foaierul Teatrului Dramatic ”Fani Tardini” marți, 16 februarie 2021, după ora 20:00. Cei care l-au îndrăgit pe actor îi vor putea aduce ultimele omagii până miercuri seară, 17 februarie 2021, potrivit realitatea.net.

Trupul actorului va fi incinerat joi, 18 februarie 2021, la București. La dorința actorului, cenușa sa va fi împrăștiată pe Dunăre, la Galați. ”Eu sunt un iubitor de Dunăre”, spunea Lucian Pînzaru într-un interviu acordat în mai 2020.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close