Antena 3 CNN Actualitate A murit viceprimarul comunei Urzica. Era internat la spitalul-suport COVID din Caracal

A murit viceprimarul comunei Urzica. Era internat la spitalul-suport COVID din Caracal

Ion Vulpe, viceprimarul localităţii Urzica, avea 69 ani și dezvoltase simptome de COVID-19 în urmă cu două săptămâni. Acesta s-a tratat acasă în primele zile.

A murit viceprimarul comunei Urzica. Era internat la spitalul-suport COVID din Caracal
Sursa foto: Eveniment de Olt
de Gabriel Dano    |    07 Noi 2021   •   12:41

Vestea decesului viceprimarului comunei oltene Urzica a fost comunicată în această dimineaţă pe pagina de Facebook a Primăriei Urzica.

„A decedat aseară. A fost internat de COVID la Caracal“, a confirmat primarul comunei Urzica, Ion Spiridon.

Potrivit primarului Ion Spiridon, viceprimarul era vaccinat cu vaccinul Pfizer, iar în decembrie intenţiona să se prezinte şi pentru doza booster. Viceprimarul se prezentase destul de târziu la spital.

„Rata de vaccinare e mică în localitate, undeva la 30%, cred. În primărie unul singur nu e vaccinat, un angajat mai tânăr. Vicele avea două doze, în decembrie făceam 6 luni şi făceam a treia doză. Cred că s-a dus cam târziu, s-a testat târziu şi a mai stat acasă o zi-două să ia tratament, a văzut că nu se simte bine şi a plecat la spital“, a mai spus primarul, potrivit Adevărul.

Și soţia viceprimarului a fost de asemenea testată pozitiv, însă nu a prezentat simptome.

„Soţia a ieşit din izolare, a fost asimptomatică. La primărie nu e nimeni (n. red. - pozitiv), ne-am testat din trei în trei zile“, a mai spus primarul Ion Spiridon. Viceprimarul decedat ar fi suferit şi de alte afecţiuni.

 

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close