Antena 3 CNN Actualitate A OMORÂT o femeie cu maşina şi a fugit ca un laş de la locul accidentului. Poliţiştii au făcut zeci de filtre, dar şoferul ucigaş nu a fost de găsit

A OMORÂT o femeie cu maşina şi a fugit ca un laş de la locul accidentului. Poliţiştii au făcut zeci de filtre, dar şoferul ucigaş nu a fost de găsit

A OMORÂT o femeie cu maşina şi a fugit ca un laş de la locul accidentului. Poliţiştii au făcut zeci de filtre, dar şoferul ucigaş nu a fost de găsit
de O.P.    |    21 Mar 2014   •   05:32

 Zeci de poliţişti din Neamţ au căutat toată noaptea un şofer care a omorât cu maşina o femeie în apropiere de Târgu Neamţ şi a fugit de la locul accidentului.

Câteva resturi din autoturism, rămase la faţa locului, ar trebui să-i ducă pe anchetatori mai aproape de autorul faptei. Poliţiştii spun că şoferul este dintr-o localitate apropiată şi nu ar fi ajuns prea departe de locul accidentului.

Drumurile din judeţul Neamţ au fost pline de agenţi de poliţie azi-noapte, după ce o femeie de 60 de ani a fost ucisă pe marginea drumului de un şofer care mai apoi a fugit de la locul accidentului.

Zeci de echipaje de poliţie au împânzit imediat zona şi au instalat filtre în toate localităţile din apropiere pentru a-l prinde pe şofer.

Rudele victimei îi acuză însă pe poliţişti că muşamalizează cazul.

La locul accidentului au fost găsite mai multe resturi de maşină, care îi vor ajuta pe anchetatori să-l identifice pe şofer.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close