Antena 3 CNN Actualitate A petrecut cu prietenii până în zori și s-a distrat maxim. Însă când a ajuns acasă a făcut ceva de neimaginat

A petrecut cu prietenii până în zori și s-a distrat maxim. Însă când a ajuns acasă a făcut ceva de neimaginat

A petrecut cu prietenii până în zori și s-a distrat maxim. Însă când a ajuns acasă a făcut ceva de neimaginat
01 Ian 2018   •   14:32

Prima zi a anului 2018 se dovedește a fi cruntă pentru o familie din localitatea timișeană Saravale. În zori, părinții unii tânăr de 22 de ani, au chemat polișțiștii și pompierii militari. Își găsiseră băiatul spânzurat în podul casei.

Alarma a fost dată luni dimineață în jurul orei 7. Polițiștii și pompierii militari au fost trimiși  imediat la Saravale, acolo unde un tânăr de 22 de ani zăcea fără suflare în podul casei. Băiatul și-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Lucrurile sunt cu atât mai ciudate cu cât tânărul plecase seara bine-dispus de acasă, să petreaca Revelionul cu prietenii. O petrecere la care a băut și s-a distrat, dar, în mod inexplicabil, când a ajuns acasă a urcat în pod și s-a spânzurat, scrie libertatea.ro.

Pe lângă criminaliști, la fața locului au fost trimis și un echipaj de pompieri cu modul de descarcerare. Salvatorii au coborât trupul neînsuflețit pentru ca oamenii legii să poată desfășura verificările. Anchetatorii încearcă acum să afle care au fost motivele pentru care tânărul de 22 de ani și-a pus capăt zilelor.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close