Antena 3 CNN Actualitate A sărit în Dunăre să se răcorească și nu s-a mai întors la mal. Operațiune de amploare în Deltă!

A sărit în Dunăre să se răcorească și nu s-a mai întors la mal. Operațiune de amploare în Deltă!

A sărit în Dunăre să se răcorească și nu s-a mai întors la mal. Operațiune de amploare în Deltă!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Apr 2016   •   19:08

Un tânăr de 18 ani, care a sărit duminică în Dunăre să se răcorească, este căutat de două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ''Delta'' al judeţului Tulcea.

Potrivit ISU Delta, tânărul este angajat al unei societăţi comerciale care execută lucrări de decolmatare a unui canal din apropiere de localitatea Dunavăţu, situată pe braţul Sfântu Gheorghe al Dunării, iar duminică după-amiază a dorit să se răcorească în apele fluviului.

''Dispariţia tânărului de 18 ani a fost anunţată la numărul unic de urgenţă 112 de un angajat al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. La locul indicat, s-au deplasat două echipaje ale ISU Delta, unul din Tulcea, iar celălalt din Crişan, care au început misiunea de căutare'', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Angela Tulceanu, citat de Agerpres.

La acţiunea de căutare participă şi un scafandru.

Aceasta este a doua misiune de acest gen, executată de lucrătorii ISU Delta din martie până în prezent.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close