Antena 3 CNN Actualitate A sărit să-şi omoare colegul în sala de operaţie. Ce s-a întâmplat cu medicul Constantin Ploscaru

A sărit să-şi omoare colegul în sala de operaţie. Ce s-a întâmplat cu medicul Constantin Ploscaru

A sărit să-şi omoare colegul în sala de operaţie. Ce s-a întâmplat cu medicul Constantin Ploscaru
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Mar 2016   •   16:53


Constantin Ploscaru, medicul care a atacat cu bisturiul un coleg  pe holul blocului operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, a fost concediat.

Asta a decis comisia de anchetă constituită la nivelul SJU. „Ancheta internă s-a încheiat cu desfacerea contractului de muncă în cazul domnului doctor Constantin Ploscaru. Membrii comisiei s-au întrunit în data de 8 martie 2016 şi au constatat că s-a depăşit cu mult termenul de 30 de zile de arest la domiciliu prevăzut de Codul Muncii. În cazul în care se va solicita scoaterea la concurs a postului ocupat până de curând de către domnul doctor, iar Comitetul Director va aproba această cerere, abia atunci vom angaja un alt chirurg", a declarat Dan Ponoran, managerul SJU Râmnicu Vâlcea, potrivit dcnews.ro.

Medicul va fi judecat pentru tentativă de omor, după ce, la începutul anului, în urma unui conflict spontan, acesta  l-a atacat cu bisturiul pe Emil Bărbulescu, şeful Secţiei de Chirurgie din cadrul SJU. În urma altercaţie, Emil Bărbulescu a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată cervicală.
 

 

×
Subiecte în articol: tentativa de omor
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close