A sunat la 112 şi a spus că s-a rătăcit şi e rănit. Cum l-a găsit poliţia e de tot râsul

de A.M    |    25 Mar 2014   •   12:38
A sunat la 112 şi a spus că s-a rătăcit şi e rănit. Cum l-a găsit poliţia e de tot râsul

Bărbatul care a sunat la 112 spunând că s-a rătăcit într-o pădure de lângă Lugoj, judeţul Timiş, şi că este rănit a fost găsit, marţi dimineaţă, el fiind băut şi nepărând a fi rănit deloc. Urmează să fie supus unui control medical şi audiat de poliţişti.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Banat", Sindia Vlaia, a declarat că bărbatul a fost găsit de echipele care au reînceput, marţi dimineaţă, căutările, informează MEDIAFAX.
 
"Bărbatul a fost găsit în pădure, este într-o stare bună şi este cooperant. Urmează să fie audiat de poliţişti. El nu părea să fie rănit, însă, cel mai probabil, va fi supus şi unui control medical", a declarat Sindia Vlaia.
   
La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a spus că bărbatul era băut.
  
"Bărbatul a fost dus la audieri. El a spus că l-a durut burta, nu putea să meargă, nu ştia unde se află şi de aceea a sunat la 112. Probabil că va fi supus şi unui control medical. Avea o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală", a spus Bocancea.
   
Peste o sută de persoane, pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari , dar şi mai mulţi câini de urmă l-au căutat pe bărbat, după ce acesta a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul, după ce s-ar fi rătăcit într-o pădure din apropierea municipiului Lugoj.
   
Purtătorul de cuvânt al ISU "Banat", Sindia Vlaia, spune că bărbatul a vorbit cu pompierii la telefon de trei ori.

Căutările bărbatului au fost întrerupte luni, în jurul orei 21.30, şi au fost reluate marţi, în jurul orei 7.30.

Parteneri
x close