Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în Olt! Un copil și doi adulți au murit pe loc în urma impactului între un TIR și un autoturism

Accident cumplit în Olt! Un copil și doi adulți au murit pe loc în urma impactului între un TIR și un autoturism

Familie distrusă într-un accident rutier din Olt. Trei persoane, bunicii şi nepotul de 16 ani, au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un TIR. Autoturismul făcea o depășire neregulamentară și nu a mai avut timp să evite impactul. Șoferul TIR-ului, în vârstă de 48 de ani, a scăpat ca prin urechile acului fără nicio zgârietură.

Accident cumplit în Olt! Un copil și doi adulți au murit pe loc în urma impactului între un TIR și un autoturism
Sursa foto: youtube
de Laura Dinu    |    26 Iul 2021   •   08:55

Trei oameni au murit într-un grav accident de circulație care a avut loc în județul Olt, între localitățile Negreni și Optași.

Un autocamion transportor, condus de un bărbat de 48 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș și un autoturism în care se aflau 3 persoane, din care 2 bărbați și o femeie au intrat în coliziune frontală. Din primele cercetări, șoferul autoturismului a executat o depășire neregulamentara și nu a mai putut evita impactul cu autocamionul care circula din sens opus.

În urma coliziunii, întreaga familie care se afla în autoturism a decedat.

Conducătorul autocamionului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close