Antena 3 CNN Actualitate Accident cu patru maşini în Capitală, pe Calea Dorobanţi. Două persoane au ajuns la spital

Accident cu patru maşini în Capitală, pe Calea Dorobanţi. Două persoane au ajuns la spital

Un tânăr de 22 de ani a intrat, luni seară, într-o maşină condusă de o femeie, pe Calea Dorobanţi din Bucureşti. În urma impactului, maşina tânărului a pătruns pe trotuar, unde a lovit două autoturisme parcate şi un stâlp.

Accident cu patru maşini în Capitală, pe Calea Dorobanţi. Două persoane au ajuns la spital
Sursa foto: Infotrafic
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2021   •   23:48

Două persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

”Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Calea Dorobanţi/Str. Teheran în care au fost implicate 4 autovehicule, din care 2 autovehicule în mişcare şi 2 autovehicule staţionate”, a transmis, luni seară, Brigada Rutieră a Capitalei.  

Tânărul de 22 de ani se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle. Când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Str. Teheran a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul  opus de circulaţie.

În urma impactului, maşina tânărului a pătruns pe trotuar, unde a lovit două autoturisme parcate şi un stâlp

”Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat 2 autovehicule parcate pe trotuar. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0”, au precizat poliţiştii.  

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.  

 

×
Subiecte în articol: accident Calea Dorobanţi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close