Antena 3 CNN Actualitate Copil de 13 ani mort după impactul între două mașini în Capitală. Un alt copil de 11 ani a fost rănit în accident

Copil de 13 ani mort după impactul între două mașini în Capitală. Un alt copil de 11 ani a fost rănit în accident

Un copil în vârstă de 13 ani a murit, marți, în urma unui accident petrecut marți în Capitală. Mașina în care se afla a pătruns pe contrasens și a lovit un alt autoturism. Un alt copil de 11 ani, aflat în aceeași mașină, este rănit și primește îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc pe Strada Gherghiței.

Copil de 13 ani mort după impactul între două mașini în Capitală. Un alt copil de 11 ani a fost rănit în accident
de Gabriel Dano    |    26 Ian 2021   •   17:45

La volanul mașinii în care se aflau minorii era o femeie în vârstă de 42 ani, care se deplasa pe Str. Gherghiței dinspre Șos Colentina către A3. La un moment dat, aceasta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 46 ani.

În urma impactului, un copil în vârstă de 13 ani - pasager în primul autovehicul - a fost resuscitat, timp de o oră, dar medicii nu au mai reușit să-l salveze. Un alt copil în vârstă de 11 ani, pasager în aceeași mașină, a fost rănit și a primit îngrijiri medicale. Șoferii celor două autoturisme nu au băut, potrivit polițiștilor.

Traficul rutier a fost restricționat pe Str. Gherghiței, sensul dinspre A3 către Șos. Colentina.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close