Antena 3 CNN Actualitate Accident cu maşina Poliţiei. Un tânăr la spital şi doi poliţişti răniţi grav

Accident cu maşina Poliţiei. Un tânăr la spital şi doi poliţişti răniţi grav

Accident cu maşina Poliţiei. Un tânăr la spital şi doi poliţişti răniţi grav
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Mai 2011   •   23:18

Accident cu scandal marţi-noapte în Capitală. Un tânăr a ajuns la spital după ce maşina i-a fost izbită în plin de un echipaj de poliţie. Martorii spun că oamenii legii au trecut pe culoarea roşie a semaforului şi au pus în funcţiune girofarul şi sirena în ultimul moment. Şi cei doi agenţi au fost răniţi.

Echipajul ar fi însoţit o coloană oficială când a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

"Au fost două rânduri de maşini în mare viteză. Aceasta a fost ultima din coloană. A lovit cealaltă maşină şi s-au întors practic ambele în urma impactului în alte direcţii decât în cele în care veneau. După ce a trecut coloana oficială, la un minut jumătate a trecut maşina de poliţie. Şi în ultima fază a dat drumul la sirenă ", povesteşte un martor.

Totuşi, a fost mult prea târziu ca tânărul să evite impactul. Cu greu a fost scos din caroseria îndoită. Atât el cât şi cei doi agenţi au fost răniţi serios şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

O anchetă va trebui să stabilească a cui e vina pentru accident.

"La momentul producerii accidentului, semnalele acustice şi luminoase funcţionau. Nu putem spune în acest moment cu cât timp înaintea producerii accidentului acestea au fost pornite", a declarat subcomisarul Daniel Piştea, de la Brigada Poliţiei Rutiere.

 

 

×
Subiecte în articol: accident rutier Capitală
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close