Antena 3 CNN Actualitate Accidentul suspect în care a murit doctorul Cornel Petreanu a fost filmat de o cameră de supraveghere | Medicul anchetat în dosarul de şpagă de la Institutul "Marius Nasta" nu a pus frână

Accidentul suspect în care a murit doctorul Cornel Petreanu a fost filmat de o cameră de supraveghere | Medicul anchetat în dosarul de şpagă de la Institutul "Marius Nasta" nu a pus frână

Accidentul ciudat în care a murit doctorul Cornel Petreanu, medicul anchetat în dosarul de şpagă de la Instiutul "Marius Nasta", a fost filmat de o cameră de supraveghere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Oct 2023   •   17:47

Accidentul în care doctorul Cornel Petreanu a murit s-a produs în aceasă dimineaţă, la ora 09.40, pe DN 1, în apropiere de Otopeni. Medicul anchetat în dosarul de şpagă de la Institutul "Marius Nasta" se afla la volanul unui autoturism când, la un moment dat, a intrat în plin în piciorul unui pod.

Momentul impactului a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în apropiere. Pe imagini se vede cum maşina condusă de doctorul Cornel Petreanu iese de pe carosabil şi se îndreaptă direct spre piciorul podului, fără ca şoferul să pună frână.

"La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 9:40, polițiștii orașului Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1, la km 18, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La fata locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului respectiv.  A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului, în vederea activităților din competență.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea situației de față de drept și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Doctorul Cornel Petreanu, cercetat în dosarul şpăgii de la Institutul "Marius Nasta"

Doctorul Cornel Petreanu a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma unor percheziţii, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Acasă la doctorul Petreanu, anchetatorii au găsit suma de 50.000 de euro.

În cazul doctorului Cornel Petreanu s-a instituit măsura sechestrului constând în indisponibilizarea bunurilor mobile sau imobile și poprirea sumelor aflate în conturile bancare, până la concurența sumelor de:

  • 2.355.913 lei
  • 74.943 euro
  • 21.300 dolari
  • 2.120 franci elvețieni
  • 100 lire sterline.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close