Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a rănit şapte persoane şi un bebeluş în accidentul din Constanţa era drogat. Bărbatul va sta în arest preventiv pentru 30 de zile

Şoferul care a rănit şapte persoane şi un bebeluş în accidentul din Constanţa era drogat. Bărbatul va sta în arest preventiv pentru 30 de zile

Şoferul care în urmă cu două zile a rănit şapte oameni într-un giratoriu din Constanţa era drogat.

de Ioana Mircea    |    14 Sep 2023   •   10:17

Bărbatul care a provocat accidentul rutier, în urmă cu două zile, într-un sens giratoriu din Constanţa a fost drogat în momentul producerii incidentului.

Individul a fost testat pozitiv la amfetamină şi metamfetamină. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

"La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, trei echipaje SMURD din care unul de terapie intensivă mobilă, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de descarcerare. Colegii au constatat că în accident erau implicate patru autoturisme dintre care un microbuz şi un autocar.

Citeşte şi: Accident între două autoturisme, un microbuz şi un autocar într-un sens giratoriu din Constanţa

La faţa locului au fost asistate nouă persoane din care şapte adulți şi un bebeluş au fost transportaţi la spital, iar cea de a noua persoană cu atac de panică a fost asistată medical la faţa locului", a declarat Ana Maria Storice, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Dobrogea.

×
Subiecte în articol: accident Constanța
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close