Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în Vrancea. Doi oameni au murit şi cinci au fost grav răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe DN 2

Accident grav în Vrancea. Doi oameni au murit şi cinci au fost grav răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe DN 2

Accident grav în Vrancea. Doi oameni au murit şi cinci au fost grav răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe DN 2
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Sep 2013   •   10:07
Doi oameni au murit şi cinci au fost grav răniţi, după ce un autocar în care se aflau 74 de turişti ucraineni s-a răsturnat, joi dimineaţă, pe DN 2 (E 85), în judeţul Vrancea, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc în jurul orei 03.00, pe DN 2 (E 85), între localităţile Mărăşeşti şi Călimăneşti. Autocarul, care venea din Bulgaria, s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.

În urma accidentului, o femeie a murit pe loc. Un alt bărbat, rănit grav în urma accidentului, a decedat ulterior, la Spitalul Judeţean din Focşani.

Trei dintre persoanele rănite au fost duse cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Focşani, celelalte două primind îngrijiri medicale la locul accidentului.

În autocar se aflau 74 de cetăţeni ucraineni care se întorceau din vacanţă din Bulgaria şi mergeau la Kiev, precum şi trei şoferi bulgari.

Pasagerii care au scăpat fără răni grave au fost preluaţi de un alt autocar şi duşi la un restaurant din Adjud, unde au primit mâncare şi au fost cazaţi până când vor fi preluaţi de un alt autovehicul care să îi ducă până în Ucraina.

Imediat după accident s-a luat legătura cu reprezentanţii Consulatului Ucrainei în România pentru a organiza împreună transportul turiştilor.

×
Subiecte în articol: accident autocar accident rutier
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close