Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe Autostrada Soarelui, unde un TIR s-a răsturnat și a blocat circulația. Un șofer a fost descarcerat

Accident grav pe Autostrada Soarelui, unde un TIR s-a răsturnat și a blocat circulația. Un șofer a fost descarcerat

Accident grav pe Autostrada Soarelui, unde un TIR s-a răsturnat și a blocat circulația. Un șofer a fost descarcerat
Sursa foto: Foto captura Antena 3
03 Sep 2016   •   14:38

UPDATE: Bărbatul care a rămas încarcerat în urma accidentului rutier care a avut loc sâmbătă, pe autostrada A2, a fost scos dintre fiarele contorsionate de echipele de salvare, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, potrivit Agerpres.

Persoana care a fost descarcerată este în stare conştientă, stabilă.

Potrivit sursei citate, la operaţiunea de salvare au fost utilizate perne pneumatice pentru a se realiza accesul sub cabina tirului răsturnată peste autoturism.

Un accident grav a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 12.45, pe A2, unde un TIR încărcat cu cereale care se îndrepta spre București s-a răsturnat peste parapeți, blocând circulația.

Potrivit Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că un bărbat a rămas încarcerat în urma impactului. O altă persoană a fost rănită şi prezintă escoriaţii, fiind în stare conştientă.

Potrivit sursei citate, cabina tirului, care transporta grâu ambalat în saci, s-a răsturnat peste autoturism.

La locul accidentului au fost trimise două autospeciale de stingere, un detaşament special de salvatori cu o autospecială de descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD. De asemenea, a fost trimis şi un elicopter SMURD.

 

×
Subiecte în articol: Circulatie blocata
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close