Antena 3 CNN Actualitate Accident groaznic în Bistrița. Un tânăr de 17 ani, strivit de un camion de lemne

Accident groaznic în Bistrița. Un tânăr de 17 ani, strivit de un camion de lemne

Accident groaznic în Bistrița. Un tânăr de 17 ani, strivit de un camion de lemne
Sursa foto: foto: arhiva/ avantuliber.ro
27 Iun 2015   •   19:55

Tânărul de doar 17 ani care a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost prins sub greutatea unui camion plin cu lemne, a murit sâmbătă la spital! Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul care a suferit multiple traumatisme, care s-au dovedit a-i fi fatale, scrie voceatransilvaniei.ro.

Adolescentul care a murit este nimeni altul decât Gabriel Ionuț Gălan, un tânăr extrem de iubit de către toată comunitatea din care făcea parte. La școală era mereu pus pe șotii, extrem de glumeț, dar cuminte și educat. Asta, în condițiile în care, fiind orfan de mamă, acesta era crescut de bunicii săi de la Josenii Bârgăului. Apropiații spun despre el că era destul de grijuliu și că evenimentul tragic care i s-a întâmplat nu este altceva decât voia sorții.

Un tânăr de 17 ani a ajuns, sâmbătă, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de un camion încărcat cu lemne tăiate ilegal, lăsat neasigurat în pantă, incidentul având loc în localitatea Josenii Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud, imediat după miezul nopţii, informează Agerpres.

Potrivit buletinului de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Josenii Bârgăului, a transportat material lemnos cu o autoutilitară pe raza comunei, iar în faţa unui imobil a oprit pe drumul public cu intenţia de a deschide poarta de acces în curte, fiind ajutat de un tânăr de 17 ani, din comuna Ilva Mare.

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close