Antena 3 CNN Actualitate Tânără de 32 de ani moartă și 3 răniți într-un teribil accident pe A1 Timișoara - Arad

Tânără de 32 de ani moartă și 3 răniți într-un teribil accident pe A1 Timișoara - Arad

Accident grav pe autostrada dintre Arad și Timișoara. Trei mașini s-au lovit, iar un om a murit, din păcate. Traficul a fost complet blocat.

Tânără de 32 de ani moartă și 3 răniți într-un teribil accident pe A1 Timișoara - Arad
de Gabriel Dano    |    27 Iun 2021   •   12:18

"Accidentul a avut loc în dreptul localității Orțișoara. Din nefericire, în urma impactului dintre cele trei autoturisme, o femeie a decedat. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD care a preluat o persoană în stare gravă. O almbulanță a preluat și ea o victimă care a fost transportată la spitalul din Arad.

Traficul a fost complet blocat. Polițiștii sosiți la fața locului au dirijat circulația. Acest accident a avut loc pe sensul de mers de la Timișoara la Arad. Imagini sunt absolut cutremurătoare, impactul a fost unul devastator. Victima a fost prinsă, din nefericire, sub fiarele contorsionate", a transmis corespondentul Antena 3 Andreea Borboros.

"În accident au fost implicate 2 autoturisme, iar din primele informații primite de la apelant, am fost anunțați că o persoană ar fi încarcerată. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe din cadrul Inspectoratului de Urgență Banat al Județului Timiș, printre care o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ cu medic. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD.

La sosirea la locul intervenției, după efectuarea recunoșterii, s-au constatat următoarele: în accident au fost implicate trei persoane, iar accidentul s-a produs între două autoturisme. O persoană de sex feminin a rămas încarcerată, iar în urma evaluării medicale s-a constatat că victima este decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viața.

S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. De asemenea, în același autoturism se afla șoferul care a necesitat îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de un echipaj medical. Cealaltă persoană, din celălalt autoturism nu a necesitat îngrijiri medicale", a declarat Elena Maghera, purtător de cuvânt ISU Timiș.

×
Parteneri
Românii ale căror pensii vor crește cu peste 30%
x close