Antena 3 CNN Actualitate Accident mortal la Mănăstirea Cernica | Credincioşi spulberaţi după ce volanul unui Matiz s-a blocat

Accident mortal la Mănăstirea Cernica | Credincioşi spulberaţi după ce volanul unui Matiz s-a blocat

Accident mortal, astăzi, la Mănăstirea Cernica, după ce mai mulţi credincioşi au fost spulberaţi de maşină când se plimbau pe o alee.

Accident mortal la Mănăstirea Cernica | Credincioşi spulberaţi după ce volanul unui Matiz s-a blocat
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    10 Iul 2022   •   15:52

O mașină a lovit mai multe persoane pe o alee din curtea Mănăstirii Cernica. În urma impactului o persoană a murit, iar alte două sunt rănite.

IPJ Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica un autoturism marca Daewoo Matiz a lovit mai multe persoane.

Polițiștii orașului Pantelimon s-a deplasat la fața locului.

În urma impactului, o persoană a murit, iar alte două sunt rănite și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, care a obţinut permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an, a declarat că a pierdut controlul maşinii.

Polițiștii fac verificări și cu privire la stabilirea certă a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun, notează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Mănăstirea Cernica accident
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close