Antena 3 CNN Actualitate O femeie şi un bărbat au murit într-un cumplit accident pe DN1, în Braşov

O femeie şi un bărbat au murit într-un cumplit accident pe DN1, în Braşov

O femeie şi un bărbat au murit în urma unui accident grav cu trei mașini pe DN1, la kilometrul 241 între localitățile Beclean și Dridif, în județul Brașov.

O femeie şi un bărbat au murit într-un cumplit accident pe DN1, în Braşov
Sursa foto: Infotrafic Sibiu/Facebook
de Adelina Miron    |    03 Aug 2021   •   10:00

Bărbatul aflat într-una dintre maşini a murit pe loc, în timp ce o femeie, grav rănită, şi-a pierdut viaţa după ce a fost transportată la spital.

În jurul orei 05.10, pe DN1, la km 241, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Dridif și Beclean din județul Brașov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 6 victime, dintre acestea 5 au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre cei trei conducători auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la fața locului.

Ulterior, a fost declarat decesul unei alte victime dintre cele 5 transportate la spital.

La testarea celorlalți doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii continuă cercetările în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

×
Subiecte în articol: accident mortal DN1
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close