Antena 3 CNN Actualitate Accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Doi copii au fost grav răniţi

Accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Doi copii au fost grav răniţi

Accident pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Doi copii au fost grav răniţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
07 Aug 2011   •   11:48
Doi copii şi doi adulţi au fost răniţi într-un accident produs pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Cei doi copii sunt răniţi grav şi vor fi duşi la un spital din Capitală cu un elicopter SMURD.

Simona Pomâzan, corespondentul Antena 3 transmite că şoferul uneia dintre maşini a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat într-un cap de pod, în zona kilometrului 80 al autostrăzii A1, la intrarea într-o benzinărie.

Părinţii se află în stare gravă iar unul dintre copii are un hematom cerebral şi urmează să fie operat la Spitalul Bagdasar, unde va fi transportat cu un elicopter SMURD.

Potrivit medicului Teodor Lungu de la Serviciul de Ambulanþã Argeş, copilul este în comã profundã dupã ce a suferit multiple traumatisme la cap.

"S-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului tuturor celor patru victime - Şoferul, soþia sa şi cei doi copii. Băiatul de cinci ani a fost trimis cu o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, iar adulţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, starea lor fiind stabilă. Copilul de nouă ani, însă, este în comă profundă, după de a suferit  multiple traumatisme la cap", a adăugat doctorul Lungu.
 


×
Subiecte în articol: copii accident
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close