Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier pe DN 2, în apropierea localităţii Căldăruşani. Doi minori au fost răniți

Accident rutier pe DN 2, în apropierea localităţii Căldăruşani. Doi minori au fost răniți

Accident rutier pe DN 2, în apropierea localităţii Căldăruşani. Doi minori au fost răniți
17 Iul 2018   •   16:57

Doi minori au fost marţi răniţi şi transportaţi la spital după ce în autoturismul în care se aflau, condus regulamentar de tatăl lor, cetăţean ucrainean, a intrat o autoutilitară, accidentul petrecându-se pe DN 2/E 85, în apropierea localităţii Căldăruşani, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

"Un conducător auto în vârstă de 61 de ani din judeţul Buzău, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare şi conducea pe DN 2/E 85, în afara localităţii Căldăruşanca, la limita cu judeţul Ialomiţa, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers, Buzău-Urziceni, de un bărbat în vârstă de 36 de ani din Ucraina. În urma impactului, doi minori, aflaţi în autoturismul condus de cetăţeanul străin au fost răniţi şi transportaţi cu Ambulanţa la spitalul din Urziceni", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agent şef adjunct Mihail Drăghiciu.

Potrivit acestuia, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs accidentul.

În zona menţionată, traficul rutier se desfăşoară dirijat de către poliţişti, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului. 

×
Subiecte în articol: accident rutier raniti minori
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close