Antena 3 CNN Actualitate Accident spectaculos cu patru autoturisme în Capitală. O mașină a intrat într-o patiserie

Accident spectaculos cu patru autoturisme în Capitală. O mașină a intrat într-o patiserie

Un accident în care au fost implicate nu mai puțin de 4 mașini s-a produs în această dimineață în București, în zona Mihai Bravu. Un automobil a ricoșat și a intrat într-o patiserie.

Accident spectaculos cu patru autoturisme în Capitală. O mașină a intrat într-o patiserie
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    09 Apr 2022   •   08:10

Patru mașini au fost avariate în urma accidentului. Personalul patiseriei a fost cel care a dat alarma, după ce oamenii s-au trezit cu un SUV înăuntru. În acel moment trei femei erau la muncă.

Șoferii celor două mașini care s-au lovit în plin susțin că au trecut pe culoarea verde a semaforului. Rezultatul alcooltestului a ieșit zero la ambii șoferi. Nimeni nu a fost rănit, dar alte doua autoturisme au suferit avarii.

"Eu am traversat toată intersecția. Ajunsă aici am simțit o bubuitură și nu mai știu nimic absolut. Mi s-a tăiat filmul", a spus șoferița a cărei mașină a ajuns în patiserie.

În urma accidentului, o conductă de gaze și una de apă au fost avariate, iar geamul patiseriei a fost spart. Din fericire, pentru că era devreme, pe trotuar nu se afla niciun pieton.

"La fața locului au ajuns de urgență  ambulanță SMURS și un echipaj al pompierilor. Femeia care se afla la volanul mașinii care a intrat în patiserie a reușit să iasă singură din mașină, pe ușa din spate. Aceasta acuza dureri de cap și era într-o stare de șoc, dar a refuzat transportul la spital", a transmis reporterul Antena 3 Anita Lăsculescu.

 

 

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close