Antena 3 CNN Actualitate Accident teribil la 140 km/h. Doi morți și doi răniți grav

Accident teribil la 140 km/h. Doi morți și doi răniți grav

Accident teribil la 140 km/h. Doi morți și doi răniți grav
Sursa foto: sursa foto: BZI.ro
19 Oct 2019   •   09:06

Accident teribil, sâmbătă dimineață, pe raza localităţii Bălţaţi din județul Iași.

În accident au fost implicate un autoturism Opel Corsa şi un Volkswagen Passat. Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu decesul a două persoane şi rănirea gravă a altor două. Momentan nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului.

În urma testării alcoolscopice a şoferului de pe Volkswagen Passat, s-a constatat o concentraţie de 0,55mg/l  alcool în aerul expirat, potrivit BZI.ro.

Conform IPJ Iaşi, soferul autoturismului Volkswagen Passat este vinovat de producerea accidentului. În autoturismul Opel Corsa s-ar fi aflat şi un minor care a fost transportat în stare gravă la spital.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul din autoturismul marca Volkswagen a circulat cu viteză, iar în urma unei depăşiri neregulamentare a intrat într-un autoturism în care se aflau trei persoane. Două dintre ele au decedat, iar cea de-a treia persoană, un copil, a fost dusă în stare gravă la spital.

Una dintre persoanele din această maşină nu avea documente asupra sa şi nu poate fi identificată. Cealaltă victimă, şoferul, este din municipiul Roman. Şoferul care a produs accidentul este domiciliat în localitatea Moţca. A fost transportat conştient la o unitate medicală din Târgu Frumos.

Examenul cu alcooltestul a arătat o alcoolemie de 0,55 în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru Agerpres, Geanina Romanescu, de la Biroul de Presă al IPJ Iaşi.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close