Antena 3 CNN Actualitate Accidente spectaculoase cu maşini de lux în Capitală: ''Nu mai ştiu ce s-a întâmplat, efectiv a zburat pe lângă mine!''

Accidente spectaculoase cu maşini de lux în Capitală: ''Nu mai ştiu ce s-a întâmplat, efectiv a zburat pe lângă mine!''

Accidente spectaculoase cu maşini de lux în Capitală. Opt autoturisme au fost implicate în total. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Trei oameni, printre care şi doi poliţisti au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidente spectaculoase cu maşini de lux în Capitală: ''Nu mai ştiu ce s-a întâmplat, efectiv a zburat pe lângă mine!''
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2021   •   11:00

Primul accident a avut loc pe bulevardul Tineretului. Trei maşini au fost implicate. Unul dintre autoturisme s-a răsturnat în urma impactului. 

''Nu mai ştiu ce s-a întâmplat, efectiv a zburat pe lângă mine. Era în spatele meu. Eu eram maşina 1, maşina 2, în spate, maşina 3. Aţi înţeles ideea?'', spune unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de duminică seară din Capitală.

Martorii spun că în zonă au loc des accidente din cauza şoferilor care opresc pe avarii să meargă la fast-food-ul din apropiere. Un pasager din autoturismul răsturnat a suferit răni uşoare la cap şi a fost transportat la spital. 

Şi la intersecţia bulevardului Ion Mihalache cu strada Turda trei maşini s-au ciocnit. Motivul impactului a fost nerespectarea culorii semaforului de unul dintre autoturismele implicate in impact. 

Iar în sectorul 3 un autobuz a intrat într-o maşină de poliţie. Doi oameni ai legii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul autobuzului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero.

×
Subiecte în articol: Capitală tineretului masini de lux
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close