Antena 3 CNN Actualitate Acest bucureștean a coborât la mașina parcată în fața blocului, când i s-a părut ceva ciudat. S-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta și nimic. Apoi a realizat totul. "Îți vine să urli de furie neputincioasă"

Acest bucureștean a coborât la mașina parcată în fața blocului, când i s-a părut ceva ciudat. S-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta și nimic. Apoi a realizat totul. "Îți vine să urli de furie neputincioasă"

Acest bucureștean a coborât la mașina parcată în fața blocului, când i s-a părut ceva ciudat. S-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta și nimic. Apoi a realizat totul. "Îți vine să urli de furie neputincioasă"
16 Ian 2019   •   15:46

Închipuiți-vă următorul scenariu!

Mergeți spre parcare, la mașină. Vă uitați la locul unde ați parcat-o și... se prăbușește cerul peste voi. Nu este acolo. Realizați că a fost furată, iar camera de supraveghere confirmă acest lucru.

Evident, chemați poliția. Polițiștii își fac datoria, caută făptașii. Dar, na, ei sunt puțini, infractorii tot mai mulți și tot mai liberi... Ești disperat. Mașina era nouă, ai investit niște bani. Ai muncit să ți-o cumperi, iar într-o seară un infractor ți-a furat-o. Pur și simplu ți-a furat-o!

Îți vine să urli de furie neputincioasă. Te simți singur, iar firava idee de siguranță ți-a fost spulberată definitiv. Cum așa?

Ce ar fi să vă spun că acest scenariu nu este deloc închipuit? Este cât se poate de real și, din păcate, i s-a întâmplat cuiva. Este cineva pe care vreau să ajut din toată inima. Vă cer ajutorul și vouă, scrie jurnalistul Vitalie Cojocari, pe Facebook.

Vă rog, distribuiți această postare, această poză.

Mașina a fost furată din București, din parcarea blocului în care persoana respectivă locuia, parcare, teoretic, păzită. S-a întâmplat de curând, sâmbătă(13 ianuarie), în jurul orei 19.20. Infractorul sau infractorii au reușit să fure mașina, deși prin jur erau copii, oameni care se plimbau. Nu era foarte târziu. Incredibil cât tupeu au unii...

Ce puteți face? În primul rând, cum ziceam, un share!

În al doilea rând, cel mai important, poate vedeți mașina. Are un număr ușor de reținut: B 85 UFY. Ca să va fie ușor UFY de la PUFY, MUFY, ȘUFY. Sunați la 112, dați un mesaj aci. Orice! Persoana respectivă va fi extrem de recunoscătoare.

ps: Este posibil să aibă numere roșii B014224 care erau în portbagaj! Orice ajutor este de mare folos, inclusiv poliției. Mulțumesc, adaugă Cojocari.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close