Antena 3 CNN Actualitate Activistul de mediu Bodnar Daniel, ameninţat de un bărbat din Vicovu de Sus, județul Suceava: ”Dacă nu ţi-oi rupe eu ţie picioarele. Te iau pe bordul mașinii”

Activistul de mediu Bodnar Daniel, ameninţat de un bărbat din Vicovu de Sus, județul Suceava: ”Dacă nu ţi-oi rupe eu ţie picioarele. Te iau pe bordul mașinii”

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost ameninţat de un bărbat din Vicovu de Sus. Acesta a susținut că a fost controlat de Garda Forestieră, motiv pentru care a vrut să se răzbune pe activist.

Activistul de mediu Bodnar Daniel, ameninţat de un bărbat din Vicovu de Sus, județul Suceava: ”Dacă nu ţi-oi rupe eu ţie picioarele. Te iau pe bordul mașinii”
Sursa foto: Facebook/Bodnar Daniel
de Adelina Miron    |    21 Ian 2022   •   00:21

„Ţi-ai făcut de lucru cu ţiganii din Plai. Suntem de pe strada Romană. Dacă nu ţi-oi rupe eu ţie picioarele şi nu ţi-i mai putea ridica mâinile la guriţă…te opresc, îţi barez drumul, iau ranga şi îţi sparg toate geamurile (…) Dacă nu te iau pe bordul maşinii înseamnă că-s prost eu.”, spune bărbatul, într-o filmare publicată de activist pe Facebook.

Alături de videoclip, Daniel Bodnar a postat şi mesajul: ”Într-un judeţ căpuşat de politicieni corupţi şi parte din autorităţi ale statului care sunt parte la jaf, nu ne putem aştepta să fim în siguranţă! Suntem pe cont propriu

Dacă în celelalte cazuri în care au fost amenințări cu moartea sau agresiuni la adresa mea, iar poliția nu a făcut absolut nimic, vedem rezultatul!”.

Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore.

„Poliţiştii s-au autosesizat şi, la nivelul IPJ Suceava, s-au dispus măsuri operative urgente de documentare a activităţii infracţionale, dar şi de asigurare a cadrului procedural. Prin ofiţer din cadrul IPJ Suceava şi ulterior prin poliţiştii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a fost contactat activistul de mediu care se afla în municipiul Cluj-Napoca, acesta fiind îndrumat şi consiliat pentru a depune o sesizare online pe adresa oficială de email a IPJ Suceava. Aceasta a fost direcţionata imediat către Poliţia Oraşului Vicovu de Sus, fiind demarate de îndată cercetări şi întreprinse demersuri procedurale”, a transmis IPJ Suceava.

? Într-un județ căpușat de politicieni corupți și parte din autorități ale statului care sunt parte la jaf, nu ne putem aștepta să fim în siguranță! ⚠️ Suntem pe cont propriu! Dacă in celelalte cazuri în care au fost amenințări cu moartea sau agresiuni la adresa mea, iar poliția nu a făcut absolut nimic, vedem rezultatul!⛔️ La cine să apelez❗️❓ La care poliție❓ Poliția Română Ministerul Afacerilor Interne, Romania Felicitări Garda Forestieră Suceava!?

Posted by Bodnar Daniel on Thursday, January 20, 2022

×
Subiecte în articol: activist de mediu Suceava amenintat
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close