Antena 3 CNN Actualitate Actor ucis pentru pensie. Criminalul lui Constantin Ghenescu: "Am făcut ceva ce voi n-aţi făcut în viaţa voastră"

Actor ucis pentru pensie. Criminalul lui Constantin Ghenescu: "Am făcut ceva ce voi n-aţi făcut în viaţa voastră"

Actor ucis pentru pensie. Criminalul lui Constantin Ghenescu: "Am făcut ceva ce voi n-aţi făcut în viaţa voastră"
07 Sep 2013   •   21:41

Actorul Constantin Ghenescu, găsit fără suflare în casă în urmă cu câteva zile, a fost omorât pentru pensie. Un tânăr de 25 de ani din Piatra Neamţ l-a pândit pe actor când scotea banii de la bancomat şi a aşteptat până seara, când l-a atacat cu un cuţit şi i-a luat banii.

Agresorul este recidivist şi ieşise din închisoare cu doar câteva săptămâni în urmă.

Bărbatul de 25 de ani îl cunostea pe actor şi chiar fusese în casa lui de mai multe ori. L-a pândit când îşi scotea pensia de la un bancomat şi a asteptat ca toţi vecinii să adoarmă ca să atace. Dupa ce l-a omorât, s-a dus acasa şi a povestit tot.

"S-a lăudat în felul următor. Am făcut ceva ce voi n-aţi făcut în viaţa voastră. Am omorat un locatar de la mama ta de pe scară", a declarat mătuşa criminalului.

Când poliţiştii l-au prins pe agresor pe stradă acesta a spus că vrea să se sinucidă. Oamenii legii l-au dus la audieri.

Tânărul se întorsese din închisoare în urmă cu câteva săptâmâni, când fusese închis de mai multe ori pentru furt şi tâlhărie. El obişnuia să îşi ameninţe şi familia.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă închisoare pe viaţă pentru omor deosebit de grav. Intre timp, actorii de la Teatrul din Piatra Neamţ se pregătesc sa îl conducă pe ultimul drum pe Constantin Ghenescu, cunoscut pentru rolul din filmul Occident, regia lui Cristian Mungiu.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close