Antena 3 CNN Actualitate Actori celebri dau în judecată Guvernul României. Eugen Cristea: ”Ne simțim umiliți. Vrem și noi certificat verde”

Actori celebri dau în judecată Guvernul României. Eugen Cristea: ”Ne simțim umiliți. Vrem și noi certificat verde”

Actorii Eugen Cristea şi Cristina Deleanu au dat statul în judecată. Aceștia spun că nu se pot vaccina anti-COVID şi cer înfiinţarea unui certificat galben sau roşu pentru persoanele care se află în astfel de situaţie şi nu beneficiază de nicio reglementare legală.

Actori celebri dau în judecată Guvernul României. Eugen Cristea: ”Ne simțim umiliți. Vrem și noi certificat verde”
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    03 Noi 2021   •   17:49

Actorul Eugen Cristea a vorbit în direct la Antena 3 despre acest subiect, spunând că au dat deja în judecată Guvernul României și cer introducerea unui certificat galben sau roșu pentru persoanele aflate în aceeași situație.

”Acestă categorie e total nefavorizată, nu este prinsă nicăieri în Hotărârea de Guvern care s-a dat. Ne situăm undeva la mijloc. Pentru a stabili exact pe ce cale dicutăm, trebuie să vă spun că nu sunt anti-vaccinist și țin să se rețină lucrul ăsta, dar faptul că această categorie a noastră, a celor care nu avem voie, deci avem adeverințe medicale eliberate de medicul de familie cu contraindicație totală la acest vaccin, noi suntem nu numai discriminați, dar fiii ploii, cum se spune în popor.

Suntem ai nimănui și nu este neapărat vorba de discriminare, ci și de faptul că amândoi, și eu și soția mea, ne simțim umiliți. E o mare diferență între discriminare și umilire. Dacă J.F. Kennedy spunea cândva că să te întrebi ce ai făcut tu pentru țară, nu ce a făcut țara pentru tine, eu cred că acest cuplu, Cristina Deleanu și Eugen Cristea a făcut suficient de multe pentru țară, pentru ca măcar acum, la bătrânețe, să ne bucurăm măcar de un pic de respect. Nu cerem mai mult decât un pic de respect.

Nu suportăm umilința, am evitat până acum, dar nu supărtăm umilința de a ne certa cu tot felul de badigarzi care mai de care mai obraznic de la diverse magazine. Nu am avut niciun conflict, pentru că le-am evitat, însă aud de la prietenii noștri ce se întâmplă și aș vrea să nu fim puși în această situație.

(...) Am crescut generații întregi de oameni cu filmele noastre, cu programele noastre de televiziune, cu înregistrările de radio, cu sfânta scândură a scenei, pe care n-am trădat-o niciodată”, a spus Eugen Cristea la Antena 3.

×
Subiecte în articol: eugen cristea cristina deleanu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close