Actriţa Olga Tudorache a fost transportată de urgenţă la spital. Aceasta este suspectă de accident vascular cerebral

de L.D.    |    01 Apr 2012   •   21:15
Actriţa Olga Tudorache a fost transportată de urgenţă la spital. Aceasta este suspectă de accident vascular cerebral foto: a1.ro
Actriţa Olga Tudorache a fost internată, duminică seară, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti, cu suspiciune de accident vascular cerebral, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.
   
Olga Tudorache juca, duminică seară, în spectacolul "Peşte cu mazăre" al Teatrului Metropolis, când i s-a făcut rău pe scenă, iar reprezentanţii instituţiei au chemat ambulanţa. Actriţa a fost transportată la spital cu suspiciune de accident vascular cerebral.
   
Născută la 11 octombrie 1929, Olga Tudorache are o carieră în teatru de peste 50 de ani. În toamna anului 1951, aceasta a fost angajată la Teatrul Tineretului din Bucureşti, unde şi-a desfăşurat activitatea neîntrerupt, până în anul 1966, când instituţia a fuzionat cu Teatrul Nottara. S-a angajat la Teatrul Mic, unde a lucrat până în 1978. Din 1976, ea a fost conferenţiar universitar la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L.Caragiale", la catedra de actorie. A avut şase promoţii de actori, până la pensionare (1997), iar retragerea efectivă din învăţământ a avut loc în anul 2000.
   

x close